Blogger Şeysi

26 Eylül 2005

Külkedisi Adam

Ortada dolanan söylentilere aldanıp "Yok süper filmiş, yok merak ettim" deyip kesinlikle Cindrella Man isimli gucube filme gitmeyin. "Abi kesin ama kesin gitmem gerek." diyosanız da altta yazacaklarımı okumayın. Spoiler yapacağımdan değil "Ulan adam o kadar anlattı hala mal gibi gittim." dememek için.

Öncelikle filmin Sindrella'yla hiç bi alakası yok. Filmin adı da zaten "Rocky 5: The Cindrella Man" olmalı. Direk de sonunu söyleyim: "İyiler kazanıyor!" Evet bir boks filminden beklenen her şeyi veriyor film. Bi tane iyi aile babası kahraman boksör var, bi tane puşt orznbu çocuğu ipne bi boksör var. Tabi bu puşt olanın daha önceden ringte leşi var, final maçında ise aile babası ile karşılacak. Herkes puşta bahis yatırıyor, aile babası atak başlıyor, puşt tam bunu devirecekken aile babasının aklına ailesi geliyor gaza gelip maçı alıyor!

Film bundan ibaret. Başrolde en doğru seçim Russel Crowe var. Daha hödük oynayamaz başkası. Ayrıca filmde bi de "Biz o kadar fakirdik ki salam bile yiyemezdik." temalı Amerikan geyikleri var. Off off...

Rocky'deki "Acı yok! Acı yok!" yerine de "Bam bam güm!" koymuşlar. Bam bam güm ne mına koyim!!

Ulan süper film dediniz meraktan çatladım gittim ne olduğuna bile bakmadan; boks filmi çıktı. Bu mu lan sizin sinema anlayışınız. Tamam gerçek hikayeden uyarlama olabilir de kimin hikayesi lan? Boksörün! Hani yazar olsa, müzisyen olsa, bilim adamı olsa hayat hikayesinin filmine giderim. Ama boksör lan bu, hayatta yapabildiği tek şey yumruk atmak! Ne gibi bir hikayesi olabilir? Filmde de yok zaten.

Ya da istiyosanız gidin ilk yarı sonuna kadar haksız mıyım değil miyim görün. İkinci yarıyı anlattım zaten (baba kazanıyor).

Sindrella Man'miş. Götümün Sindrellası!

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home